Waarom BFS?

Bert Bongers is fiscalist in hart en nieren en heeft al meer dan 35 jaar ervaring in het mkb. Bongers is 11 jaar werkzaam geweest bij MKB-Nederland en daarna 6½ jaar voor het College van Belastingadviseurs, het huidige Register belastingadviseurs. De fiscale problematiek van het mkb is hem derhalve meer dan bekend. Ook heeft hij ervaring met de fiscale problemen die binnen branches spelen. Die zijn, om maar een voorbeeld te noemen, binnen de horeca nu eenmaal volstrekt verschillend van die binnen de industrie. Binnen het mkb is iedere branche dan ook uniek, wat bepalend is voor de te volgen fiscale aanpak. Bongers kent ook de weg in de Haagse arena. Vanuit de huidige en vroegere werkkring bestaan tal van persoonlijke contacten op ambtelijk en politiek gebied. Daarnaast beschikt hij over een breed fiscaal netwerk en binnen de branches in het mkb.

Alle contacten met BFS lopen bovendien rechtstreeks via Bert Bongers, dus doet u makkelijk zaken. Wij hebben samenwerkingsverbanden met diverse fiscalisten en kantoren. Doen wij een beroep op derden, dan doen wij dit uiteraard alleen met uw toestemming.

BFS gaat ervan uit dat alleen tevreden klanten bijdragen aan het resultaat. Anders komt u immers nooit meer terug. Tussentijdse rapportages horen daar uiteraard standaard bij. Kwaliteit staat bij ons bovendien voorop. Een goed product mag wat kosten, maar ‘uurtje, factuurtje’ is niet ons motto. Reden waarom u van ons vóóraf een kostenindicatie krijgt.