BFS biedt fiscale ondersteuning voor branches en organisaties. BFS biedt diverse diensten, onder meer op het terrein van de fiscale voorlichting. De fiscale wereld om ons heen verandert immers dagelijks door regelgeving en rechtspraak. Ondernemers dienen tijdig in te spelen op de fiscale actualiteit en zo te voorkomen zichzelf tekort te doen. Wie fiscaal de juiste wegen bewandelt, bespaart meer geld dan er met hard werken is te verdienen.

 

Lezingen / Cursussen – BFS verzorgt fiscale lezingen en cursussen op tal van terreinen. Misschien denkt u aan een bijeenkomst over de fiscale aspecten van de auto van zaak? Of wilt u een lezing over de aspecten die van belang zijn bij een belastingcontrole? Wellicht bent u benieuwd naar de mogelijkheden om voor uw werknemers fiscaal vriendelijk te belonen? Wat het thema ook is, Bert Bongers verzorgt al jaren lezingen op fiscaal gebied. Onder het motto ‘makkelijker kan ik het niet maken, wel leuker’ probeert hij ook voor de fiscale leek de vaak weerbarstige materie inzichtelijk te maken.

 

Artikelen – BFS is gespecialiseerd in het leveren van fiscale artikelen aan de fiscale vakpers, met name gericht op het mkb. De artikelen zijn toegankelijk geschreven en ook voor de fiscale leek goed te begrijpen. BFS verzorgt ook periodiek het fiscale nieuws voor specifieke branches, waarmee deze hun leden van dienst kunnen zijn. Desgewenst wordt de geleverde info aangevuld met voorbeeldbrieven en – bezwaarschriften, zodat de ondernemer in soortgelijke situaties die hij zelf ervaart actie kan ondernemen, zonder dat hij een adviseur hoeft in te schakelen. BFS kan ook zorgen voor informatieve brochures en voorlichtingsmateriaal, toegesneden op uw bedrijf of branche.

 

 

Advies – Uiteraard kunt u ons ook inhuren voor het leveren van fiscaal advies. Wat is de optimale route om te bewandelen en het fiscale prijskaartje zo beperkt mogelijk te houden? Waar nodig zal BFS vóóraf met de fiscus in overleg treden. Op die manier wordt langdurig overleg voorkomen, bespaart u kosten en heeft u zekerheid vooraf. Dit neemt niet weg dat wij bij een conflict desgewenst in beroep zullen gaan en uw casus zullen verdedigen voor de rechtbank of het gerechtshof.

 

Lobbyisme – Een aparte tak van sport waarvoor u BFS kunt inhuren, is het samenstellen van beleidsrapportages en het bijbehorende lobbytraject. We kennen de weg in de Haagse politiek en hebben onze ingangen in het journalistieke circuit. Daarnaast beschikken wij over een uitstekend fiscaal netwerk. Waar u ons ook voor inhuurt, wij garanderen u een optimaal resultaat.