BFS biedt fiscale ondersteuning voor branches en organisaties. BFS biedt een aantal diensten, die zich voor een deel bevinden op het terrein van de fiscale voorlichting. De fiscale wereld om ons heen verandert immers dagelijks door regelgeving en rechtspraak. Ondernemers dienen tijdig in te spelen op de fiscale actualiteit en zo te voorkomen zichzelf tekort te doen. Wie fiscaal de juiste wegen bewandelt bespaart meer geld dan er  met hard werken is te verdienen.

BFS verstrekt fiscale voorlichting op tal van manieren Misschien denkt u aan een lunchbijeenkomst voor uw relaties over de fiscale gevolgen van de overstap naar een BV? Of wilt u een lezing voor uw personeel met handige tips voor het invullen van de aangifte? Wellicht is een cursus voor uw medewerkers in de buitendienst over nieuwe fiscale regelgeving de moeite waard?

BFS kan ook zorgen voor informatieve brochures en voorlichtingsmateriaal, toegesneden op uw bedrijf of branche. Ook kunnen we u fiscale informatie leveren via e-learning. Daarnaast werken we voor tal van uitgevers met publicaties bestemd voor de fiscale vakpers.

Een aparte tak van sport waarvoor u BFS kunt inhuren, is het samenstellen van beleidsrapportages en het bijbehorende lobbytraject. We kennen de weg in de Haagse politiek en hebben onze ingangen in het journalistieke circuit. Waar u ons ook voor inhuurt, wij garanderen u een optimaal resultaat.